TR EN RU
TR EN RU
 
 

KURUMSAL

CINBAR OTOMOTİV TARİHİ

Firmamızın kurucusu  Salih Cınbaroğlu, 1955 yılında motor tamirciliğiyle iş hayatına başlamış olup; 1970 yılına kadar motor yenileme yapmıştır. 1970’da CAV Servis Eğitimi alıp, İstanbul Anadolu yakası CAV servisi olarak mazot pompa enjektör servisliğine başlamıştır.  Yedek parça üretimini ise  1972 yılından 1981 yılına kadar mazot pompa tamiriyle  beraber yürütmüştür.  1981’den sonra  tamir servisliğini bırakıp  tamamen yedek parça enjektör imalatına geçmiştir. İkinci kuşak olarak Süleyman Cınbaroğlu; 1986 yılından beri (çocukluğunda) başlamış olduğu, imalatın her alanının içinde yer alarak firmasının gelişmesinde teknolojik yatırımlar yaparak, firmamızın dünyada saygın firmalar arasına girmesini başarmıştır.

Ümraniye’de ilk olarak 50 m2 ‘de 3 çalışanla faaliyet göstermiş Firmamız, 1980 yılında Ümraniye’de 450 m2 işyerimize taşınmış;   2012’den beri de D. O. S. B. İmes Sanayi Sitesi’nde 1800 m2’lik, kapalı alan modern  fabrikasında  faaliyet göstermektedir.

HAKKIMIZDA

Firmamız dizel yakıt sistemleri alanında ihtiyaçları karşılamak üzere  faaliyet göstermektedir. Genel olarak ürettiğimiz ürünler common rail valfler,birim pompa valfleri, ayar pulları, metrik valfler, avans pistonları, gaz milleri, enjektör ara parçaları, valf tutucuları burçlar rekor ve pul aksamlarıdır.

Firmamız, sektördeki gelişmeleri sistematik takip ederek, sürekli iyileştirme çalışmaları ile bütün gelişimleri takip etmiş, bu felsefesini her biriminde yaygınlaşmıştır. Üretim, Planlama, Kalite Güvence, Satış Pazarlama, Muhasebe ve Satın alma departmanlarından oluşan şirket organizasyonumuz, sürekli eğitimlerle insan ve bilgi kaynaklarını sürekli geliştirmektedir. Firmamız, sıfır hata anlayışı ile çalışmaktadır.

Müşteri isteklerini karşılamak için ürünlerimiz, mevcut olan bilgi ve tecrübelerimizi en ileri teknolojilere katarak mümkün olan en yüksek kalite ve hassasiyetle üretilmekte kalitemizi sürekli geliştirmek için modern teknolojilere yatırımlarımız devam etmektedir. Uluslararası kalite sistemi ile gelişmiş ülkelerde kullanılan metotlar  benimsenerek üretim yapılmaktadır.

Kuruluşumuzdan bu yana oluşturduğumuz güveni koruyarak müşterilerimize olan saygımız doğrultusunda ürettiğimiz güvenilir, verimli, kaliteli ve hassas ürünlerle beklentileri karşılayarak, pazar payımızı ve rekabet gücümüzü artırmak ve bunları yaparken yurt içinde ve yurt dışında ülkemizin prestijini yükseltmek temel kalite politikamızdır.

Cınbar Otomotiv, başarının ve kalitenin tesadüfler ile değil; bilgi deneyim, kendini sürekli yenileme, teknoloji üretimi, azim ve özveri ile gelebileceği felsefesi ışığında ürettiği yüzlerce ürünü sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Markamızın gücünü, belirlemiş olduğunuz vizyon çerçevesinde, deneyimlerimizle harmanlıyoruz.  Satış sırasındaki verdiğimiz eğitim desteğimizle de müşterilerimize tam  47 yıldır ihtiyaç duydukları alanda çözüm üretimi sağlamaktan gurur duyuyoruz.

Cınbar Otomotiv; kuruluşundan bu yana kalitesinden ödün vermeden müşterilerine en kaliteli hizmeti, en ekonomik fiyatlarla vermeyi hedeflemiştir.

Firmamız, yurt içinde ve yurt dışında ürettiğimiz güvenilir, verimli ve hassas ürünlerle beklentileri karşılayarak, aranan bir kalite olmuştur.

 

MİSYONUMUZ

Güvenilir, yüksek performanslı ve alanında Dünya’nın ihtiyaçlarını karşılamak.

Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda iletişim kurmak,

 Yenilikçi ve gelişime açık olmak,

Güncel sorunları tespit edip çözüm yollarını, oluşturmak

Değer yaratmayan süreçlerden arındırılmış yalın üretim faaliyetlerini, doğru insan kaynağı ile her zaman sürdürülebilir kılmak,

Firmamız titiz kalite anlayışında; sıfır hata ile imalat, en uygun fiyat, zamanında teslimat ve müşteri memnuniyeti yatmaktadır.

Kaliteyi bir yaşam tarzı haline getirmektir.

Ülke ekonomisine katkıda bulunmak,

 

ViZYONUMUZ:

Firmamızın en belirgin vizyonu; hizmet verdiğimiz alanda, dünyanın, saygın firmaları arasında yer alarak, tercih edilen, yenilikçi ve sürdürülebilir karlı büyüme sağlayan firma olmak.

Firmamızın diğer vizyonları, kendi alanlarında da kaliteyi yükselterek; çözüm ortağı olduğu  müşteri için bugün olduğu gibi yarın da farklı çözümler sunarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, dünyadaki gelişimleri yakından takip ederek ülkemizde de uygulanmasını sağlamak, mesleğimizin ve sektörümüzün gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda bulunmak, yenilikçi ve gelişime açık olmaktır.

İLETİŞİM

location_on
D.O.S.B. Imes San. Sit. E Blok
501 Sk. No:31 Y. Dudullu 34776
Ümraniye Istanbul/TÜRKIYE
phone
(+90) 216 415 40 40
(+90) 216 335 18 04
dialpad
(+90) 216 415 40 90
mail
info@cnrdiesel.com
cnr@cnrdiesel.com

HARİTA

welamon